Home > Nieuws > 8 mei: Wings for Life World Run
Wings_for_Life_2016_4
Vandaag liep ik mee met de Wings for Life World Run. Dat Londen nog maar twee weken geleden is voel ik nog wel in de benen. Dat én het lekkere temperatuurtje van zo’n 27 graden zorgde er voor dat ik het rustig aan heb gedaan. Na 26,5 kilometer haalde Max Verstappen me in, in z’n Catcher Car”.

Om 13.30 uur, 30 minuten na de start, begint de Catcher Car met rijden. Zolang je voor de Catcher Car rent, blijf je in de race. Zodra de Catcher Car je inhaalt, is de wedstrijd voor jou afgelopen. Mannen en vrouwen, jong en oud, in een rolstoel en zonder rolstoel, rennen voor diegenen die dat niet kunnen. Met allemaal één hoger doel: de Wings for Life foundation steunen.

Op zondag 8 mei 2016, om precies 13.00 uur (Nederlandse tijd), ging de Wings for Life World over de hele wereld op hetzelfde moment van start. Na 30 minuten ging de Catcher Car rijden en alle renners op de hielen zitten. Totdat de allerlaatste man en vrouw zijn ingehaald. 100% van al het inschrijfgeld gaat naar onderzoek dat levens verandert en gericht is op de genezing van dwarslaesie.

Wings_for_Life_2016_1

Het parcours, voor Etten-Leur haak ik af denk ik.

Wings_for_Life_2016_2

Sfeervolle start!

Wings_for_Life_2016_3

Door de Heuvel.

Wings_for_Life_2016_4

Kan ik toch zeggen dat ik ingehaald ben door Verstappen, haha!